Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله " قربانعلی دری نجف آبادی" روز دوشنبه در این آیین افزود: تقویت و توجه حوزه سلامت، بهداشت، پیشگیری، درمان و پیشرفت دانش پزشکی از وظایف مهم حکومت است و نظام جمهوری اسلامی ایران نیز از آغاز به کار مجلس، تمام تلاش خود را برای تاسیس وزارت بهداشت و درمان به کار گرفت.
 وی تاکید کرد: کارنامه حوزه بهداشت و درمان از ابتدای تاسیس قابل قبول است و همچنین دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به ویژه در زمان شیوع کرونا خوش درخشید که جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: نیاز است دستگاه‌های اجرایی ذیربط تدابیر ویژه‌ای در خصوص کاهش سن ازدواج و همچنین افزایش نرخ جمعیت به کار گیرند.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: میزان نرخ ناباروری در استان مرکزی بالاست و این امر سبب شده که این استان به سمت پیری برود که نگران کننده است.
وی ادامه داد: بیمارستان آیت الله طالقانی اراک دولتی است و با بهره‌گیری از پزشکان متخصص و فوق تخصص و همچنین تجهیزات به روز و پیشرفته خدمات درمانی مناسبی به جامعه هدف خود که بیشتر آنها از قشر طبقه پایین جامعه هستند ارائه می‌دهد که جای تقدیر دارد و انتظار می رود که پرسنل این مرکز آموزشی درمانی اخلاق کریمه و آداب حسنه را در برخورد با بانوان مدنظر ویژه داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: در خصوص بهسازی و نوسازی این بیمارستان باید با تعامل و هم افزایی مسئولان ذیربط و خیران اقدامات لازم را انجام داد.
آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: امید است بیمارستان جدید الاحداث زنان در اسرع وقت تکمیل شود و می توان از ظرفیت قطعه زمینی که در ضلع جنوبی بیمارستان آیت الله خوانساری واقع شده برای توسعه بیمارستان زنان و زایمان بهره‌گیری کرد و می‌طلبد اقدامات لازم برای اجرایی کردن این طرح در بلندمدت انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در بحث زنان و خانواده واجب است چرا که این اقدام مانع بسیاری از لغزش‌ها می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در این آیین بیان داشت: بیمارستان اصلی زنان و زایمان شهر اراک با وجود برخورداری از کادر درمان متخصص و فوق تخصص دارای فضایی بسیار قدیمی است که همین امر موجب کاهش میزان استقبال و مراجعه جامعه هدف شده است.
سید " محمد جمالیان" تاکید کرد: متمرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک تبدیل به بیمارستانی برای بیماران مادر پر خطر شده که فعالیت پزشکان و پرستان را بسیار دشوار کرده و انتظار می‌رود از این ظرفیت برای زایمان مادران غیر بیمار و عادی نیز بهره‌گیری کنیم.  
وی اظهار داشت: فاصله پنجره طلایی استان مرکزی بسیار پایین و جزو استان‌های پیر کشور در رتبه دوم یا سوم کشور محسوب می‌شود و با توجه به  تاکید مقام معظم رهبری در خصوص سیاست‌های جمعیتی و همچنین پیگیری دولت سیزدهم، نیاز ایت این مهم مدنظر ویژه مسئولان امر قرار گیرد.
جمایان تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک در ۲ حوزه افتتاح کلینیک ناباروری با تعرفه دولتی و همچنین انجام خدمات زایمان و بیماری‌های مرتبط با آن در این حوزه به جامعه هدف خود، خدمات مناسب ارائه می دهد و امید است مسئولان ذیربط برای ساخت فاز دوم یا بیمارستان جایگزین این بیمارستان در سردشت تعامل و همکاری لازم را داشته باشند تا سال آتی این بیمارستان به بهره‌برداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه امسال پنج پزشک متخصص و فوق تخصص به ظرفیت این بیمارستان اضافه شده است، خاطر نشان کرد: ساخت بیمارستان جدید و رسیدگی و تعمیر به بیمارستان طالقانی از جمله مطالبات اصلی است چرا که دانشگاه علوم پزشکی برای نگهداری این بیمارستان قدیمی، هزینه‌های زیادی را متحمل می شود که امید است با بهره‌گیری از ظرفیت خیران و تعامل و همکاری مسئولان استانی گام‌های موثری در این راستا برداشته شود.

مدیر کل دفتر امور زنان  و خانواده نیز در این آیین گفت: سیاست‌های جمعیتی کشور و به ویژه استان مرکزی باید با جدیت پیگیری شود چرا که اکنون استان مرکزی سومین استان پیر کشور است و ایجاب می‌کند در حوزه روان درمانی و بهداشت روان زنان و مردان ورود کرد.
" پروین مفتح زاده" افزود: در راستای ارتقای سیاست‌های جمعیتی و پرورش نسل آتی جامعه باید با تعامل و همکاری مسولان امر گام‌های موثری برداریم.
وی بیان کرد: طی ۲۵ سال گذشته در خصوص تعمیر مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک اقدامی صورت نگرفته که امید است بیمارستان جدید الاحداث زنان و زایمان را به عنوان فاز دوم در نظر بگیریم و نیاز جامعه بانوان را تامین کنیم.
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی اظهار داشت: بیمارستان آیت الله طالقانی اراک، به جامعه زنان استان مرکزی و همچنین استان‌های همجوار، خدمات درمانی مناسب ارائه می‌دهد هر چند که از لحاظ فیزیکی محدود است اما از مجهزترین بیمارستان‌های کشور است که کمترین دغدغه را برای زنان در خصوص مراقبت و زایمان ایجاد می‌کند.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی افتتاح طرح زایمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی افتتاح طرح اراک استان مرکزی افتتاح طرح زایمان دانشگاه علوم پزشکی آموزشی درمانی استان مرکزی بهره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین